Doulapaketti Rauha

Doulapaketti rauha 849€

-Kaksi valmennuskertaa sekä etätuki koko doulasuhteen ajan
-Neljän viikon päivystys ja synnytyksen aikainen tuki

-Kotikäynti synnytyksen jälkeen

Hinnat sisältävät alv 24% ja paketit laskutetaan varattaessa. Kotikäyntiin sisältyy matkakulut Jyväskylän alueella. Kysy tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta!

30 minuutin tutustuminen etänä aina maksuton

raskaus-doula-miina-korpi

TUKEA TILANTEEN MUKAAN

Doulapaketteihini kuuluu aina kiireettömät valmennustapaamiset. Ne voidaan käyttää tulevaan synnytykseen valmistautumiseen, ja tarvittaessa aiemman synnytyskokemuksen käsittelyyn.

Valmennustapaamisia voi aina ostaa yksittäin tai lisää doulapakettiin. 

Tapaamisten ohella voit olla yhteydessä viestitse, olen doulaperheilleni läsnä synnytykseen saakka ja sen yli.

MITÄ TAPAAMISILLA TEHDÄÄN?

Valmennuksessa käymme läpi ainakin seuraavaa:

    • synnytyksen kulku ja fysiologia
    • hormonien ja hermoston toiminta synnytyksessä
    • synnytystahtoon/kirjeeseen kirjattavat asiat
    • imetykseen valmistautuminen ja ensipäivät
    • vauvan turvallinen nukkuminen
 
Harjoittelemme aina myös konkreettisesti yhdessä lääkkeettömien kivunlievitysmenetelmien käyttöä.

Valmennustapaamisten hinnat

Valmennustapaamiset sisältyvät aina doulapaketteihin! Voit kuitenkin ostaa yksittäisen käynnin tai varata lisäkäyntejä pakettiin.

2 h

75€

3 h

85€

doula3

Mitä doula tekee synnytyksessä?

Synnytyspäivystyksen aikana olen valmiina tulemaan tueksenne mahdollisesti jo kotiin tai sovittaessa suoraan synnytyssairaalaan. Synnytyksen aikana varmistan, että tulet kuulluksi ja että sinulla on mahdollisuus kysyä lisää tietoa päätöstesi tueksi. Muistutan sinua omista keinoistasi edistää synnytystä ja lievittää kipua. Olen tukena kun sitä tarvitset, siten kuin tarvitset. Tuki voi olla rauhallista läsnäoloa tai muistuttelua riittävästä juomisesta ja syömisestä, se voi olla kosketusta ja asennoissa tukemista tai tilan rauhoittamista kahdenkeskiselle ajalle puolisosi kanssa. On tärkeää, että saat keskittyä rauhassa synnytyskuplassasi olemiseen, joten pyrin kommunikoimaan aina tilanteeseen sopivalla tavalla. Tukihenkilön rooli on merkittävä ja myös hänen jaksaminen synnytyksessä on tärkeää, ja siksi doulana mahdollistan myös puolison levon vuorottelemalla aina tarvittaessa.

Synnytyksen jälkeen olen perheen tukena heidän toivomansa ajan, kuitenkin yleensä 2-3 tuntia. Tuona aikana voin tukea ensi-imetyksessä, mikäli niin sovitaan. Saatan olla synnyttäjän apuna ja tukena jälkitoimenpiteissä ja esimerkiksi synnyttäjän peseytyessä. Perheen toivoessa voin toteuttaa istukkaprinttien painamisen. Usein toimin myös käytännön apuna perheen siirtyessä synnytyssalista vuodeosastolle.

Synnytyksen valokuvaamisesta sovitaan erikseen jokaisen perheen kanssa. Mikäli perhe niin toivoo, voin ottaa kuvia joko omalla tai heidän valitsemallaan kameralla/puhelimella. Doulaamisen ohella tehdystä valokuvaamisesta ei tule lisämaksua.

Mitä synnytyksen jälkeisellä kotikäynnillä tehdään?

Synnytyksen jälkeen tapaan perheen heidän omassa kodissaan, silloin kun perheelle sopii. Yleensä tämä tapahtuu muutaman viikon tai kuukauden kuluttua synnytyksestä. Ennen sitä olen yhteydessä puhelimitse ja etätuki on edelleen käytettävissä aina kotikäyntiin saakka.

Käynnin aikana voidaan käydä läpi synnytyskokemusta sillä tavalla, kun se siinä hetkessä tuntuu hyvältä. Synnytystarina elää ja hengittää koko loppuelämän ajan, ja erityisesti ensimmäiset kuukaudet ovat herkkää aikaa. En koskaan tulkitse tai määrittele kokemusta synnyttäneen puolesta. Kuuntelu ja tilan antaminen on minulle tärkeää.

Toiveista riippuen käynnillä keskustellaan, hoivataan synnyttänyttä tai vauvaa ja suljetaan yhteinen matka tähän saakka. Voin myös antaa imetysohjausta ja tukea imetyksessä.

Tarvittaessa tulen mielellään tapaamaan perhettä myös myöhemmin. Näitä synnytyksen jälkeisiä käyntejä  voi myös ostaa, vaikka ei olisi ollut doulasuhteessa kanssani.

Postpartum tapaamisten hinnat

Doulan kotikäynti synnytyksen jälkeen

Yksi kotikäynti sisältyy aina doulapaketin hintaan. Voit myös varata tapaamisia erikseen.

2 h

75€

3 h

85€